Szállítási feltételek

MIKOR VEHETEM ÁT A RENDELÉSEM?

Az előreutalással fizetett rendeléseket minden esetben az összeg folyószámlánkra történt megérkezését követően adjuk fel elsőbbségi, ajánlott postai küldeményként, amely így a következő munkanapon kézbesítésre kerül. A termékeket biztonságos, légpárnás csomagban juttatjuk el Önhöz.

Amennyiben megrendelését utánvétellel kéri, a csomagot a Sprinter futárszolgálattal kézbesíttetjük. Az ilyen csomagokat minden munkanap végén, 17:00-kor adjuk le, így Ön az azt követő munkanapon veheti át.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK:

Az itt található díjak az ÁFÁ-t tartalmazzák és az ország egész területére érvényesek.

A házhozszállítási díjakra 2013.03.06-tól az alábbiak érvényesek.

Készpénzes fizetés esetén:
- Nettó 10.000 Ft (Bruttó 12.700 Ft) értékű rendelés alatt: 1300 Ft
- Nettó 10.000 Ft (Bruttó 12.700 Ft) értékű rendelés felett: INGYENES!

Utánvét esetén a kiszállítás munkanapokon történik 8 és 17 óra között, így érdemes kiszállításhoz olyan címet megadni, ahol valaki át tudja venni a csomagot ebben az időtartamban.

Előreutalásos fizetés esetén:
- Nettó 10.000 Ft (Bruttó 12.700 Ft) értékű rendelés alatt: 700 Ft
- Nettó 10.000 Ft (Bruttó 12.700 Ft) értékű rendelés felett: INGYENES!

Pick Pack Pont-os átvétel esetén:
- Nettó 5.000 Ft-os rendelés alatt bruttó 800 Ft.
- Nettó 5.000 Ft-os rendelés felett bruttó 400 Ft.
- Nettó 10.000 Ft-os rendelés felett díjtalan!
a Pick Pack Pont bővebb leírását lásd itt: Pick Pack Pont

A készpénzzel fizetendő kiszállítással kért rendeléseket a futárnak kell kifizetni a helyszínen.

Az utánvétes csomagok szállítását a Sprinter futárszolgálat végzi!

>>> Nyomon követheti a csomag útját egészen addig, míg oda nem ér Önhöz a csomagszám segítségével! A csomag számát a kiszállítást megelőző munkanapon (amennyiben azt a Sprinter a részünkre továbbítja) elektronikus levélben küldjük el Önnek a megadott e-mail címre. Kérjük, kattintson ide a csomag nyomkövetéséhez! >>>

>>> A kiszállítás munkanapokon történik 8 és 17 óra között, így érdemes kiszállításhoz olyan címet megadni, ahol valaki át tudja venni a csomagot ebben az időtartamban.

>>> Amennyiben a futár nem talál senkit a megadott címen, egy értesítőt hagy a helyszínen, és az ezen található telefonszámon lehet egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot. (A szállítási díjak ennek a megismételt kézbesítésnek a díját is tartalmazzák)

Pick Pack PontPICK PACK PONT:

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont-ok Relay és Inmedio hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 – 20.00 óráig vannak nyitva.

A Pick Pack Pont-ban történő átvétel díjszabása:
nettó 5.000 Ft-os rendelés alatt bruttó 800 Ft.
nettó 5.000 Ft-os rendelés felett bruttó 400 Ft.
nettó 10.000 Ft-os (Bruttó 12.700 Ft) rendelés felett díjtalan!

Mikor válassza a Pick Pack Pont-ot?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek.

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A Pick Pack Pont-os személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor, a "Szállítási mód" választásánál történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 13.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 2-4 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 3-5 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.

A termék érkeztetésére telefonos értesítést nem tudunk eszközölni, viszont a Pick Pack Pontban való átvétel lehetőségéről elektronikus levél formájában értesítjük!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

FIGYELEM! Jelenleg a rendeléseket csak házhozszállítás útján tudjuk teljesíteni.

TOP termékeink
Fehér jáde AB

Fehér jáde AB bicone

Akciós ára: 10 Ft
Kristály AB

Kristály AB bicone

Akciós ára: 8 Ft
Arany

Arany bicone

Akciós ára: 7 Ft
Tintakék AB

Tintakék AB bicone

Akciós ára: 10 Ft
Fekete AB

Fekete AB bicone

Akciós ára: 7 Ft