Vásárlási útmutató

FELTÜNTETETT ÁRAK:

Az oldalon található árak minden esetben bruttó, áfával terhelt árak, kivéve, ha a nettó ár külön is fel van tüntetve (például a kosár részletezésekor).

MIKOR VEHETEM ÁT A RENDELÉSEM?

Az előreutalással fizetett rendeléseket minden esetben az összeg folyószámlánkra történt megérkezését követően adjuk fel elsőbbségi, ajánlott postai küldeményként, amely így a következő munkanapon kézbesítésre kerül. A termékeket biztonságos, légpárnás csomagban juttatjuk el Önhöz.

Amennyiben megrendelését utánvétellel kéri, a csomagot a Sprinter futárszolgálattal kézbesíttetjük, hetente egy alkalommal. Az ilyen csomagokat minden hét hétfőjén (illetve első munkanapján) adjuk le, így Ön kedden (vagy a futárral egyeztetett időpontban) veheti át.

VÁSÁRLÁS MENETE:

1. Ha még nem regisztrált rendszerünkbe, akkor kattintson az oldal jobb felső részén található REGISZTRÁCIÓ feliratra. Az ott található űrlap segítségével adja meg a kívánt felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát!

2. Az oldalon történt regisztráció után egy e-mailt kap majd. Az elektronikus levélben található linkre kattintva aktiválhatja magát rendszerünkben. A linkre kattintás után, kérjük, mindenképpen várja meg amíg az oldal nyugtázza Önnek a sikeres regisztráció végét.

3. Jelentkezzen be a saját felhasználó nevével és jelszavával. Ezt Ön az oldal jobb felső részén található bejelentkező menüben teheti meg.

4. Keresse meg a kívánt terméket/termékeket az oldalon található KERESŐ vagy a bal oldali TERMÉKVÁLASZTÓ menü segítségével.

5. Amelyik terméket meg kívánja vásárolni, kattintson az alatta található, megfelelő mennyiségi egység melletti kosár jelre!

6. A megrendelés véglegesítéséhez lépjen be az oldal jobb felső sarkában található kosár menüpontba. Kövesse az utasításokat, adja meg az ott kért adatokat és végül hagyja jóvá a rendelést.

7. Elektronikus levélben fogjuk értesíteni Önt, amint rendelését személyes átvételre vagy kiszállításra előkészítettük.

8. A rendelés lezárul és Ön a választott módon hozzájut a kívánt termékhez.

8/a. Készpénzes fizetés esetén: Önnek a futárnak kell majd fizetnie, amikor kiszállítja a csomagot.

8/b. Előreutalásos fizetés esetén: Ön a megrendelés leadása után a megadott adatok alapján előre el kell, hogy utalja a teljes összeget számlaszámunkra. Amint az összeg jelentkezik nálunk onnantól kezdve küldjük Önnek választott termékeit futárszolgálattal vagy postán elsőbbségi küldeményként. Ebben az esetben a futárnak már semmit nem kell fizetnie!

A RENDELÉS ÉRVÉNYESSÉGE:

Amennyiben a rendelés áruhiány miatt elhúzódna, telefonon mindenképpen értesítjük Önt.

MEGRENDELÉS LEMONDÁSA: Ha szeretné, Ön minden következmény nélkül lemondhatja megrendelését e-mailben vagy telefonon a kiszállítást értesítő elektronikus levelünk küldése előtt.

TOP termékeink
Fehér jáde AB

Fehér jáde AB bicone

Akciós ára: 10 Ft
Kristály AB

Kristály AB bicone

Akciós ára: 8 Ft
Arany

Arany bicone

Akciós ára: 7 Ft
Tintakék AB

Tintakék AB bicone

Akciós ára: 10 Ft
Fekete AB

Fekete AB bicone

Akciós ára: 7 Ft